Filadelfia Bibelskole

Midt i hjertet av Oslo finner du Filadelfiakirken, en kirke som ønsker å gjøre Oslo varmere og hjelpe mennesker til tro! Filadelfiakirken er Norges største pinsemenighet, og Filadelfia Bibelskole er en viktig del av denne. Her ønsker vi å utruste deg til tjeneste både i menighet og samfunn – gjennom undervisning, erfaring og ikke minst praksis. På bibelskolen ønsker vi å legge til rette for at du personlig skal få erfare hvem Jesus er, og oppleve hans grensesprengende kjærlighet til deg. Vi tror at når du blir bedre kjent med Jesus så blir det lettere å stole på Han og leve overgitt til Han. Videre ønsker vi å legge til rette for at du skal bli bedre kjent med deg selv, og la Guds sannhet om deg bli din.

Ikke internat

Adresse: Pilestredet 27H, 0164 Oslo
Telefon: 40 00 57 67
E-post: bibelskolen@filadelfia.no

Sitater

Jeg valgte bibelskole fordi jeg ønsket å bygge et fundament i min tro og sette av et år der jeg bevisst bygger vaner i livet mitt. Jeg ville ha et år utenom det vanlige før jeg skulle til å begynne å studere.

Lars Ove Aarstad

Bibelskolen har vært viktig for meg fordi jeg har skjønt mer av livet mitt som Gud skapt. Året på bibelskolen har blitt en stabil grunnmur for livet mitt.

Mathilde Thorbjørnsen