Bildøy Bibelskole

Et år på Bildøy bibelskole er et år nær Jesus, nær livet. Gjennom hverdagen, turene og opplevelsene på Bildøy får du god tid til å bygge tro og vennskap som varer. Kombinasjonen av felles bibelundervisning og linjetid gjør at du kan kombinere din favorittaktivitet med å studere Bibelen. Sjekk ut linjene våre; KRIK, Musikk, Internasjonal, Credo og Tjeneste!

Vi er en 24/7-skole der du bor på rom med eget bad. Vi tilbyr gode fasiliteter for idrett, musikk og variert fritidsaktivitet. Blant annet har vi det nye Kapellet som er et godt samlingssted for onsdagsmøter og huskonserter, stor idrettshall, klatrevegg, frisbeegolfbane, musikkstudio og ulike fellesarealer for gode prater og mange kaffekopper. Skolen ligger flott til i sjøkanten vest for Bergen. Bergen Lufthavn er utgangspunktet for lærerike og spennende turer til land som Israel, USA, Egypt, Øst-Afrika og Spania. Skolen eies av Imf.

Internat

Adresse: Steinsvikvegen 56, 5353 Straume
Telefon: 56 316 316
E-post: post@bildoybibelskole.no

 

Sitater

Jeg hadde ekstremt lyst til å bruke et år på å komme nærmere Gud, bruke mer tid på Bibelen, reise sammen og være i et kristent fellesskap i hverdagen. Etter et år på bibelskole er du rusta for resten av livet!

Sofie

Bibelskole blir ikke bare et friår, men et grunnlag for livet videre med Jesus.

Joakim