Bibelskolen Oslo Kristne Senter

Noe som har kjennetegnet Oslo Kristne Senter helt fra begynnelsen, er en undervisning som er godt forankret i Guds Ord som forandrer mennesker på dypet. Bibelskolen vår er intet unntak. Gjennom undervisning fra dyktige lærere som virkelig har passion for temaene sine vil du merke at troen din vokser. Du får oppfølging fra staben vår og kommer tett på en voksende kirke. Prosjektturer er en viktig del av året vårt, og du kan velge mellom å dra på langtur (4-8 uker) til steder som Mexico, Malaysia, India og Hong Kong, eller på kortere turer til Tromsø, St. Petersburg og København. I tillegg til et år hvor du får ledertrening og utvikler deg personlig, kan du også ende opp med å få venner for livet. Dette er et år hvor Jesus er innholdet som forandrer deg.

Ingen boforhold

Adresse: Trondheimsveien 50. 2007 Kjeller
Telefon: 64 84 64 30
E-post: post@bibelskole.no

Sitater

På Bibelskolen OKS ble jeg virkelig kjent med Gud og meg selv. En favoritt var Arild Sæthers «Sightseeingtur i Bibelen» der vi fikk se grafisk og forstå sammenhengen i Guds plan. Det gav meg en dyp trygghet i min tro på Gud.

Zoe Skjæråsen

Bibelskolen har gitt meg stor fremgang og vekst i livet med Gud. Og jeg har fått mer forståelse og visdom i Guds ord. Og jeg lurer på om jeg nå vet hva jeg skal bruke resten av livet mitt på.

Tabita Husvik

Du gjør deg selv og alle de du møter i livet en tjeneste ved å ta et år på bibelskole.

Øystein Rygg