Bibelskolen Substans

Substans er en bibelskole i Bergen med hjerte for at mennesker skal oppdage mer av hvem Gud er og hans plan for våre liv. Vi tror at ett år på bibelskole vil gi troen din en solid grunnmur som du kan bygge videre på resten av livet. Gjennom året vil du lære mer om Bibelen, om Jesus og hva det vil si å være en disippel. Sammen med dyktige lærere vil vi bygge holdninger som reflekterer hvem Jesus er og utruste deg til å tjene med de gavene som du har fått. Vi har også fokus på at dere som klasse skal oppleve mye fint sammen, med klassetur til Lofoten og London. På Substans vil du kunne vokse i et positivt miljø med mennesker som heier på deg.

Vi hjelper deg å finne et sted og bo.

Adresse: Fjøsangerveien 28, 5054 Bergen
Telefon: 4104 6969
E-post: post@substans.co

Sitater

Året på bibelskole startet som noe jeg gjorde for Gud, men viste seg å bli et år hvor Gud gjorde alt for meg. Et år på bibelskole gir deg rom for å la Gud virkelig sette dype spor i ditt hjerte som vil være med på å forme veien din videre.

Ylva

Skolen vært med å gi meg en ny tro og forståelse av hvem Jesus er. Dette skoleåret har gitt meg nye gode vennskap, der Jesus er midtpunktet i livene. Jeg har sett viktigheten av menighet og fått muligheten til å vokse som person!

Jonas

Substans har gitt meg en dypere forståelse av min kristne tro, og hvor levende og relevant Guds ord er for oss idag. I tillegg har jeg fått gleden av å bli kjent med tidenes fineste mennesker.

Trine